BEDRIJFSFITNESS

Fysiotherapie Helmond

Is jouw bedrijf aangesloten bij een organisatie die bedrijfsfitness in Helmond bij GymBokx organiseert?

Wat is bedrijfsfitness in Helmond bij GymBokx?

Bedrijfsfitness is een gezonde arbeidsvoorwaarde waardoor medewerkers met korting via hun werkgever kunnen sporten.  De korting op het abonnement wordt bepaald door de werkgever. Dit kan belastingvoordeel zijn, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide. Gemiddeld genomen hebben medewerkers 40% korting op de reguliere tarieven.
 

Is mijn werkgever aangesloten?

Om mee te kunnen doen aan onze bedrijfsfitnessregeling, moet jouw werkgever bij ons zijn aangesloten. Je kan dit heel eenvoudig en snel bij ons checken. Als jouw werkgever is aangesloten dan ontvang je van ons inloggegevens. Je kan dan alles over de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever lezen, alle aangesloten sportlocaties en abonnementsvormen bekijken, jouw voordeel berekenen en je direct online aanmelden.
 

Wat is de korting via bedrijfsfitness?

De korting wordt bepaald door jouw werkgever. Dit kan belastingvoordeel zijn (door bruto/netto uitruil van jouw abonnement), een vaste korting in de vorm van een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide. Gemiddeld genomen is de korting 40% op de regulieren tarieven.

Meer weten? Neem nu contact op via info@crossfitgymbkx.nl of bel 0492770045.

GymBokx in Helmond is aangesloten bij meerder bedrijfsfitness organisaties.

Denk jij nu JA bedrijfsfitness in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Ben je zelf ondernemer of kom je uit een ondernemersfamilie? En wil je zo kort en snel mogelijk maximaal resultaat en trainen op de tijden die zijn aangepast op jou agenda? Doe dan HIER de Personal Trainings lidmaatschapstest.