CROSSFIT

CrossFit

Wil je CrossFitten in de meest unieke, en uitgebreide CrossFit box van Helmond en omstreken? Dan is CrossFit GYMBKX perfect voor jou. Je sport in groepsverband en krijgt steun van je mede-sporters en coach. Ideaal om door te zetten tijdens de zware momenten tijdens CrossFit!

In kleine groepen combineer je fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Je traint op een functionele manier en met een hoge intensiteit waardoor jij optimaal resultaat bereikt!

CrossFit is er voor de beginnende als de gevorderde sporter. De gediplomeerde coaches passen de training aan op jouw leeftijd en niveau! Zo train je toch samen, maar werk je wel aan individuele doelen.

ONRAMP

Om je voor te bereiden op een CrossFit les adviseren wij je om eerst de ONRAMP cursus te volgen. In vier trainingen leer je de 9 fundamentals van CrossFit en het hoe en waarom van deze trainingsmethode. Wil je goed en verantwoord starten? Begin dan eerst met ONRAMP!

Duur: 60 min (20 min theorie, 40 min praktijk)

CrossFit WOD++

Ook bij WOD++ combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. De intensiteit van de beweging is hoog en ook nog eens zo snel mogelijk.

Level 2 is een combinatie van strenght training en MetCons (metabolic conditioning) en is geschikt voor iedereen die al bekend is met fitness en al vaker aan CrossFit heeft gedaan. Voor maximale fitheid en het bouwen een een functionele fysiek die alles aan in de het dagelijks leven of tijdens andere sporten kies je voor level 2.

Duur: 60 min.

CrossFit Competition

Ook bij Competition combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. De intensiteit van de beweging is hoog en ook nog eens zo snel mogelijk.

Competition is een combinatie van krachttraining, olympisch gewichtheffen, gymnastics en MetCons (metabolic conditioning) en richt zich op de CrossFitters die “the sport of Fitness” willen beoefenen. Je wil wedstrijd gericht trainen en doet dit onder persoonlijke begeleiding van jou persoonlijke coach.
Let op: je hebt minimaal 12 maanden CrossFit ervaring (waarvan 6 maanden level 1 en 6 maanden level 2 en 3 maanden level 3)

Duur: 90 min.

CrossFit WOD+

Met CrossFit combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training, je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. Dit doe je op een zo hoog mogelijke intensiteit en ook nog eens zo snel mogelijk.

Level 1 is  voornamelijk gericht op MetCons (metabolic conditioning) en geschikt voor iedereen die wil starten met CrossFit en fitter wil worden.

Duur: 60 min

CrossFit WOD+++

Ook bij WOD+++ combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. De intensiteit van de beweging is hoog en ook nog eens zo snel mogelijk.

Level 3 is een combinatie van strength training, weightlifting, gymnastics en MetCons (metabolic conditioning). Wil je de echt essentie van CrossFit leren kennen en onderling de competitie met elkaar aangaan dat dan is level 3 het meest geschikt. Dit is voor de meer ervaren CrossFitter en je hebt al een behoorlijke ervaring is CrossFit.

Duur: 90 min.

Weightlifting

Weightlifting is kort voor Olympic Weightlifting ook wel OLY genoemd. Tijdens deze les ga je in detail in op de de Snatch en de Clean&Jerk. Daarbij gaat het vooral om techniektraining, krachttraining en ondersteunende training om deze bewegingen zo goed en uit eindelijk zo zwaar mogelijk uit te kunnen voeren. Dit is een mooie training om los te volgen of als aanvulling op bijvoorbeeld CrossFit.

Duur: 60 min.

CrossFit is voor iedereen
CrossFit is “Health” bij GymBokx
CrossFit “The Sport of Fitness”
Weightlifting op wereldniveau

Wil jij alles weten van CrossFit? Plak deze link ( www.crossfitgymbkx.nl ) in je browser of klik hier voor onze CrossFit pagina.

Denk jij nu JA CrossFit in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).