PERSONAL TRAINING

Personal Training

Heb jij die stok achter de deur nodig? Neem dan Personal Training in Helmond bij GymBokx! Wil jij graag resultaat halen maar kun of wil je dat niet alleen?! Dan is personal training in Helmond zeker iets voor jou. Samen met je trainer ga je werken aan je doelen en kun je gebruik maken van alle faciliteiten die GymBokx aanbiedt.

Bij GymBokx hebben we een groeiende groep personal trainers met elk hun eigen specialisatie zodat er altijd  wel een trainer is die jou kan helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Wil je weten of personal training het beste bij jou past? Doe de PT lidmaatschapstest en ervaar het zelf!

Personal Training of Personal Group training

Personal Training bij GymBokx kun je op verschillende manieren afnemen namelijk 1 op 1 maar ook met 1, 2 of 3 vrienden samen. Een van de voordelen is dat je samen elkaar kunt helpen tijden moeilijke momenten. Maar daarnaast deel je ook nog samen de kosten! Dit kan wel een korting opleveren tot 40% per persoon!

Denk jij nu JA personal training in Helmond bij GymBokx dit is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Eigen personal trainer in Helmond

Heb je al een personal trainer maar zou je gebruik willen maken van alle unieke faciliteiten van GymBokx? Neem dan via het contactformulier contact met ons op en samen met jou en je trainer bespreken we de mogelijkheden.

Personal trainers opgelet: unieke kans!

Ben jij personal trainer maar zoek je nog een plek om jouw kennis en kunde over te dragen? Neem dan nu contact door het formulier HIER in te vullen