(KICK)BOKSEN

Kickboksen en boksen

Elke week even je agressie kwijt of a la Rocky Balboa stukgaan op een bokszak?

Altijd al willen kickboksen en boksen in Helmond, maar vind je een reguliere boksschool te spannend of heb je geen zin in een blauw oog? Wij bieden verschillende varianten variërend van no-contact, hooguit op elkaars bokshandschoenen, (kick)bokstraining op onze bokszakken tot full contact (sparren). In kleine groepen zorgen wij ervoor dat jij na het trainen moe maar voldaan de mat af… loopt.

Wil jij graag (kick)boksen in Helmond?

Denk jij nu JA kickboksen en boksen in Helmond is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Wij bieden 2 (kick)boks varianten aan:

NO-CONTACT (KICK)BOKSEN

BoksFit
BoksFit is een combinatie van bokszaktraining en fitnessoefeningen met eigen lichaamsgewicht, barbells, dumbells, springtouwen en functional cardio.

BoksBag
Bokszak training waar je met boks techieken een 30 min interval training op hoge intensiteit krijgt. Hiervoor gebruiken we EMOM’s AMRAPS en TABATA’s  en je lichaamsgewicht.

KickBag
Kickbokszak training waar je met kickboks techieken een 30 min durende interval training op een hoge intensiteit krijgt. Hiervoor gebruiken we EMOM’s AMRAPS en TABATA’s en je lichaamsgewicht.

FULL CONTACT

Kickboksen
Tijdens deze les leer je alle technieken van het kickboksen en eindig je de les met sparren waarin je probeert je tegenstander te raken. Tijdens deze les is het niet te bedoeling om elkaar knockout te slaan of trappen, maar er is wel degelijk contact op elk deel van het lichaam. Wel is er de mogelijkheid om te sparren zonder hoofdcontact. Als alternatief kickboksen je dan zelfstandig op een bokszak zonder contact wanneer we wel de beste technieken wil leren maar liever niet spart.

Boksen
Tijdens deze les leer je alle technieken van het boksen en eindig je de les met sparren waarin je probeert je tegenstander te raken. Tijdens deze les is het niet te bedoeling om elkaar knockout te slaan maar er is wel degelijk contact op elk deel van het lichaam. Wel is er de mogelijkheid om te sparren zonder hoofdcontact. Als alternatief boksen je dan zelfstandig op een bokszak zonder contact wanneer we wel de beste technieken wil leren maar liever niet spart.

Wil jij graag starten met (kick)boksen?

Denk jij nu JA kickboksen en boksen in Helmond is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Wil jij graag starten met (kick)boksen?

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).